«•´`•.(*•.¸(`•.¸بــنــت الــزهــــــراء ¸.•´)¸.•*).•´`•»

الهی لا تعذبنی فانی مقر بالذی قد کان منی.فما لی حیله الا رجائی.لعفوک ان عفوت و حسن ظنی.وکم من زله لی فی الخطایا.وانت علی ذو فضل

«•´`•.(*•.¸(`•.¸بــنــت الــزهــــــراء ¸.•´)¸.•*).•´`•»

الهی لا تعذبنی فانی مقر بالذی قد کان منی.فما لی حیله الا رجائی.لعفوک ان عفوت و حسن ظنی.وکم من زله لی فی الخطایا.وانت علی ذو فضل

ولادت اخت الرضا معصومه س و امام رضاع مبارک..

 

به نام خداوند آیینه ها       فروزنده ی عشق در سینه ها
 

    

 

                             

شب میلاد رضا
همه جا غرق صفا شد، شب میلاد رضا..پر طراوت همه جا شد، شب میلادرضا
همه جا آینه ‏بندان، همه جا آینه ‏وار..محشر آینه‏ ها شد، شب میلاد رضا
آسمانها به زمین خیره که این توده خاک..مرکز نور خدا شد، شب میلاد رضا
شب میلاد کرامت، شب میلاد کرم
شب میلاد وفا شد، شب میلاد رضا
یا رئوف است همى نغمه قدسى نفسان
شب تسبیح و دعا شد، شب میلاد رضا
بارش رحمت و رأفت، همه جاریست مگر
شب میلاد رضا شد، شب میلاد رضا
خانه نجمه بود قبله دلها و بر آن
کعبه هم قبله نما شد، شب میلاد رضا
بعد موسى که بود رهبر معصوم بشر
حل شد این مسئله تا شد، شب میلاد رضا
همه فیض و همه لطف و همه شور و همه نور
شب قدر آمده یاشد، شب میلاد رضا
عالم آل محمد به جهان جلوه نمود
عَلَم علم به پا شد، شب میلاد رضا
دومین بضعة منّى که پیمبر فرمود
بود نشناخته تا شد، شب میلاد رضا
هشتمین حجت حق پرده ز رخسار گرفت
حاجت شیعه روا شد، شب میلاد رضا
نور زهرا (س) و محمد ز فروغ ازلى
روشنى بخش فضا شد، شب میلاد رضا
بهتر از هر چه که خورشید بر او مى‏تابد
باز بر خلق عطا شد، شب میلاد رضا
به تماشاى بهشت حرم او ز بهشت
هر در و پنجره وا شد، شب میلاد رضا..ما محبّان رضاییم و چو ما اهل ولاست
هر که پیوسته به ما شد، شب میلاد رضا..ذکر زوّار جگر سوخته گرد حرمش
یا معین الضّعفا شد، شب میلاد رضا..قلم صنع خداوند مگر بنگارد
دردهایى که دوا شد، شب میلاد رضا
رسدش نامه آزادى محشر، هر کس..که در این خانه گدا شد، شب میلاد رضا
بهره از ذوق «شفق» برد «مؤید» که سرود..شب میلاد رضا شد ، شب میلاد رضا
در حریم خلوت دوست
! الهی
از تو می خواهم که به لحظه لحظه های زندگیم نیکی و مهربانی ببخشایی و جامه ی عافیت را همواره زینت بخش جان و اندیشه ام قرار دهی و وسوسه ها
ی زرد اهریمنان را از شقایق های سرخ وجودم دور گردانی و مرا که خالصانه تو را می خوانم و به رحمت بی کرانه ات امید بسته ام عزت و بزرگی نماز گزارانت عطا فرمایی
.
 
 

دعامون کنید ملتمس دعایم از همه محبان واقعی اهل بیت و منتظران واقعی یوسف زهراااااااااا......الی متی هذا الانتظار یا مولااااای

ویژگیهاى حضرت معصومه (س) 

1- شفاعت گسترده
بالاترین جایگاه شفاعت، از آن رسول گرامى اسلام است که در قرآن‏کریم از آن به «مقام محمود» تعبیر شده است. و گستردگى آن باجمله بلند: (ولسوف یعتیک ربک فترضى) بیان گردیده است. همانا دو تن ازبانوان خاندان رسول مکرم شفاعت گسترده‏اى دارند که بسیار وسیع‏و جهان شمول است و مى‏تواند همه اهالى محشر را فراگیرد:

1- خاتون محشر، صدیقه اطهر، حضرت فاطمه زهرا سلام الله‏علیها.

2- شفیعه روزجزا، حضرت فاطمه معصومه(س).

در مورد شفاعت گسترده حضرت زهرا سلام الله علیها همین بس که‏شفاعت، مهریه آن حضرت است و به هنگام ازدواج پیک وحى طاقه‏ابریشمى از جانب پروردگار آورد که در آن، جمله «خداوند مهریه‏فاطمه زهرا را شفاعت گنهکاران از امت محمد(ص) قرار داد.» باکلک تقدیر نقش بسته بود.

این حدیث از طریق اهل سنت نیز آمده است.

بعد از فاطمه زهرا سلام الله علیها از جهت گستردگى شفاعت،هیچ کس و حد اقل هیچ بانویى به شفیعه محشر، حضرت معصومه‏دخت موسى بن جعفر سلام الله علیها نمى‏رسد، که امام به حق‏ناطق، حضرت جعفر صادق(ع) در این رابطه مى‏فرماید: «تدخل بشفاعتها شیعتناالجنه باجمعهم‏»: «با شفاعت او همه شیعیان ما وارد بهشت مى‏شوند.»

2- عصمت
بر اساس روایتى که مرحوم سپهر در «ناسخ‏» از امام رضا(ع)روایت کرده، لقب «معصومه‏» را به حضرت معصومه، امام هشتم‏اعطا کرده‏اند. طبق این روایت امام رضا(ع) فرمود: «من زار المعصومه بقم کمن زارنى‏» «هرکس حضرت معصومه را درقم زیارت کند، همانند کسى است که مرا زیارت کرده باشد.» این‏روایت را مرحوم محلاتى نیز به همین تعبیر نقل کرده است.با توجه به این که عصمت‏به چهارده معصوم(علیهم السلام) منحصرنیست، بلکه همه پیامبران، امامان و فرشتگان معصوم هستند.و علت اشتهار حضرت رسول اکرم، فاطمه زهرا و امامان(علیهم‏السلام) به «چهارده معصوم‏» آن است که آنها علاوه بر مصونیت ازگناهان صغیره و کبیره، از «ترک اولى‏» نیز که منافات با عصمت‏ندارد، پاک و مبرا بودند.

مرحوم مقرم در کتابهاى ارزشمند: «العباس‏» و «على الاکبر» دلائل عصمت‏حضرت ابوالفضل و حضرت‏على‏اکبر(علیهماالسلام) را بر شمرده‏است. و مرحوم نقدى در کتاب‏«زینب الکبرى‏» از عصمت‏حضرت زینب سلام الله علیها سخن‏گفته است. و مولف «کریمه اهلبیت‏» شواهد عصمت‏حضرت معصومه(س)را بازگو نموده است.

و با توجه به این که حضرت معصومه(س) نام شریفشان «فاطمه‏»است و در حال حیات به «معصومه‏» ملقب نبودند، تعبیر امام(ع)دقیقا به معناى اثبات عصمت است، زیرا بر اساس قاعده معروف:«تعلیق حکم به وصف مشعر بر علیت است‏» دلالت‏حدیث‏شریف برعصمت آن بزرگوار بى‏تردید خواهد بود.

3- فداها ابوها
آیت الله سید نصر الله مستنبط از کتاب «کشف اللئالى‏» نقل‏فرموده که روزى عده‏اى از شیعیان وارد مدینه شدند و پرسشهایى‏داشتند که مى‏خواستند از محضر امام کاظم(ع) بپرسند. امام(ع) درسفر بودند، پرسشهاى خود را نوشته به دودمان امامت تقدیم‏نمودند، چون عزم سفر کردند براى پاسخ پرسشهاى خود به منزل‏امام(ع) شرفیاب شدند، امام کاظم(ع) مراجعت نفرموده بود و آنهاامکان توقف نداشتند، از این رو حضرت معصومه(س) پاسخ آن پرسشهارا نوشتند و به آنها تسلیم نمودند، آنها با مسرت فراوان ازمدینه منوره خارج شدند، در بیرون مدینه با امام کاظم(ع) مصادف‏شدند و داستان خود را براى آن حضرت شرح دادند.

هنگامى که امام(ع) پرسشهاى آنان و پاسخهاى حضرت معصومه(س) راملاحظه کردند، سه بار فرمودند: «فداها ابوها» «پدرش به قربانش باد.» باتوجه به این که‏حضرت معصومه(س) به هنگام دستگیرى پدر بزرگوارش خردسال بود،این داستان از مقام بسیار والا و دانش بسیار گسترده آن حضرت‏حکایت مى‏کند.

4- بارگاه حضرت معصومه(س) تجلیگاه حضرت زهرا(س)
بر اساس رویاى صادقه‏اى که مرحوم آیت الله مرعشى نجفى(ره) ازپدر بزرگوارش مرحوم حاج سیدمحمود مرعشى (متوفاى 1338 ه’ .)نقل مى‏کردند، قبر شریف حضرت معصومه(س) جلوه‏گاه قبر گم شده‏مادر بزرگوارش حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها مى‏باشد.آن مرحوم در صدد بود که به هر وسیله‏اى که ممکن باشد، محل دفن‏حضرت زهرا سلام الله علیها را به دست آورد، به این منظورختم مجربى را آغاز مى‏کند و چهل شب آن را ادامه مى‏دهد، تا درشب چهلم به خدمت‏حضرت باقر و یا حضرت صادق(علیهماالسلام)شرفیاب مى‏شود، امام(ع) به ایشان مى‏فرماید: «علیک بکریمه اهل البیت‏» «به دامن کریمه اهلبیت پناه‏ببرید.» عرض مى‏کند: بلى من هم این ختم را براى این منظور گرفته‏ام که قبر شریف‏بى‏بى را دقیقا بدانم و به زیارتش بروم.

امام(ع) فرمود: منظور من قبر شریف حضرت معصومه درقم مى‏باشد.»سپس ادامه داد: «براى مصالحى خداوند اراده فرموده که محل دفن حضرت فاطمه‏سلام الله علیها همواره مخفى بماند و لذا قبر حضرت معصومه راتجلیگاه قبرآن حضرت قرار داده است. هر جلال و جبروتى که براى‏قبر شریف حضرت زهرا مقدر بود خداوند متعال همان جلال و جبروت‏را بر قبر مطهر حضرت معصومه(س) قرار داده است.»

5- پیشگوئى امام صادق(ع)
امام جعفر صادق(ع) در ضمن حدیث مشهورى که پیرامون قداست قم به‏گروهى از اهالى رى بیان کردند، فرمودند: «تقبض فیها امراءه هى من ولدى، واسمها فاطمه بنت موسى، تدخل‏بشفاعتها شیعتنا الجنه باجمعهم‏» «بانویى از فرزندان من به‏نام «فاطمه‏» دختر موسى، در آنجا رحلت مى‏کند، که با شفاعت اوهمه شیعیان ما وارد بهشت مى‏شوند.» راوى مى‏گوید: من این حدیث‏را هنگامى از امام صادق(ع) شنیدم که حضرت موسى بن جعفر(ع)هنوز دیده به جهان نگشوده بود.

پیشگوئى امام صادق(ع) از ارتحال حضرت معصومه(س) در قم پیش ازولادت پدر بزرگوارش بسیار حائز اهمیت است و از مقام بسیار شامخ‏آن حضرت حکایت مى‏کند.

6- رمز قداست قم
در احادیث فراوانى از قداست قم سخن رفته، تصویر آن در آسمان‏چهارم به رسول اکرم(ص) ارائه شده است.

امیرمومنان(ع) به اهالى قم درود فرستاده و از جاى پاى جبرئیل‏در آن سخن گفته و امام صادق(ع) قم را حرم اهلبیت معرفى کرده وخاک آن را پاک و پاکیزه تعبیر کرده‏است. امام کاظم(ع) قم را عش‏آل محمد (آشیانه آل محمد(ص)) نامیده و یکى از درهاى بهشت رااز آن اهل‏قم دانسته. امام هادى(ع) اهل قم را «مغفور لهم‏»(آمرزیده) تعبیر کرده و امام حسن عسکرى(ع) از حسن نیت آنهاتمجید کرده و با تعبیرات بلندى اهالى قم را ستوده است.اینها و دهها حدیث دیگرى که در قداست و شرافت قم و اهل قم ازپیشوایان معصوم به ما رسیده، فضیلت و عظمت این سرزمین را براى‏همگان روشن مى‏سازند، جز این که باید دید راز و رمز این همه‏شرافت و قداست چیست؟

حدیث فوق که پیرامون ارتحال حضرت معصومه(س) به عنوان پیشگوئى‏از امام صادق(ع) نقل شد، از راز و رمز آن پرده بر مى‏دارد وروشن مى‏سازد که این همه فضیلت و شرافت، از ریحانه پیامبر،کریمه اهلبیت، مهین بانوى اسلام، حضرت معصومه(س) سرچشمه‏مى‏گیرد، که در این سرزمین دیده از جهان فرو بسته، گردو خاک‏این سرزمین را توتیاى دیدگان حور و ملائک نموده است.

7- تنها خواهر امام هشتم
نجمه خاتون همسرگرامى امام کاظم(ع) تنها دو فرزند در دامان‏خود پرورش داد و آنها عبارتند از:

1- خورشید فروزان امامت، حضرت على بن موسى الرضا(ع).

2- ماه تابان درج عصمت، حضرت معصومه(س).

محمد بن جریر طبرى، دانشمند گرانمایه شیعه در قرن پنجم هجرى،براین واقعیت تصریح نموده است.

مدت 25 سال تمام حضرت رضا(ع) تنها فرزند نجمه خاتون بود، پس‏از یک ربع قرن انتظار، سرانجام ستاره‏اى تابان از دامن نجمه‏درخشید که هم سنگ امام هشتم(ع) بود و امام(ع) توانست والاترین‏عواطف انباشته شده در سویداى دلش را بر او نثار کند.

بین حضرت معصومه(س) و برادرش امام رضا(ع) عواطف سرشار و محبت‏زایدالوصفى بود که قلم از ترسیم آن عاجز است.

در یکى از معجزات امام کاظم(ع) که حضرت معصومه نیز نقشى دارد،هنگامى که مرد نصرانى مى‏پرسد: «شما که هستید؟» مى‏فرماید: «انا المعصومه اخت الرضا» «من معصومه، خواهر امام رضا(ع)مى‏باشم.» این تعبیر از محبت‏سرشار آن حضرت به برادر بزرگوارش‏امام رضا(ع) و از مباهات او به این خواهر برادرى سرچشمه‏مى‏گیرد.

8- نامه دعوت

محبت و مودت این خواهر و برادر در سطح بسیار بالا بود، به طورى‏که مفارقت امام هشتم(ع) براى حضرت معصومه(س) بسیار سخت‏بود،جدائى حضرت معصومه(س) نیز براى امام هشتم(ع) قابل تحمل نبود.و لذا پس از استقرار امام هشتم(ع) در مرو، نامه‏اى خطاب به‏حضرت معصومه(س) مرقوم فرموده، آن را توسط غلام مورد اعتمادى به‏مدینه ارسال نمود.

جالب توجه است که حضرت رضا(ع) به غلام دستور داد که در هیچ‏منزلى توقف نکند، تا آن مرقومه را در اندک زمان ممکن به مدینه‏منوره برساند.

حضرت معصومه(ع) نیز به مجرد دریافت دست‏خط برادر، رخت‏سفر بست‏و خود را مهیاى سفر نمود.

http://kanezahlebit.blogfa.com


 

شهادت امام جعفر صادق را پیشاپیش تسلیت عرض میکنم..

یا امام جعفر الصادق علیه السلام

 

 ای پرچمدار شیعه و رئیس مذهب جعفری

 ای ششمین نور سرمدی

جانم فدایت

امام صادق ( علیه السلام ) می فرمایند :

  • بهترین عبادت همواره اندیشیدن درباره خدا و قدرت اوست .
  • داناترین مردم به خدا ، راضی ترین آنها است به تقدیرات الهی .
  • دوست ندارم جوان شما را جز در دو حال ببینم : عالم یا علم آموز .
  • خدای متعال فرموده : بنده مؤمنم را به هر سو بگردانم برایش خیر است .
  • هرکه خوش دارد دعایش هنگام سختی مستجاب شود ، هنگام آسایش بسیار دعا کند .

مطاف انبیاء 
در فروغ و جلوه چون بیت خدا باشد بقیع ..چون صفا پیوسته با روح و صفا باشد بقیع
چار رکن دین حق چون کرده‏ اند آنجا مقام ..در شرافت برتر از عرش علا باشد بقیع
شد مزار باقر و صادق دو دریاى علوم ..مدفن زین العباد و مجتبى باشد بقیع
چشم دل بگشا و بنگر انبیاء را در طواف ..آرى از رفعت مکاف انبیاء باشد بقیع
گوش جان را باز کن تا امر فاخلع بشنوى ..سرزمین قدس و وادى طوى باشد بقیع
پاسبانى مى‏کند روح الامین در این حریم ..چونکه محرم خانه سرّ خدا باشد بقیع
گر در آنجا تربت زهرا نهان باشد یقین ..میتوان گفت که جان مصطفى باشد بقیع
شیعه چون بیند ز سوز آه و غم گردد کباب ..چون عجین با اشک چشم مرتضى باشد بقیع
تا نبینى و ننالى و نریزى اشک غم ..کى توانم بر تو بنمایم کجا باشد بقیع
«شاهد»  آنجا مى‏طلب حاجات خود را از خدا
چون مقام حاجت و عرض دعا باشد بقیع

قالَ الاِْمامُ الصّادِقٌ (علیه السلام) :

- محاسبه روزانه نفس


«حَقٌّ عَلى کُلِّ مُسْلِم یَعْرِفُنا أَنْ یَعْرِضَ عَمَلَهُ فى کُلِّ یَوْم وَ لَیْلَة عَلى نَفْسِهِ فَیَکُونَ مُحاسِبَ نَفْسِهِ، فَإِنْ رَأى حَسَنَةً اسْتَزادَ مِنها، وَ إِنْ رَأى سَیِّـئَـةً اسْتَغْفَرَ مِنْها لِئَلاّ یَخْزى یَوْمَ الْقِیمَةِ.»:


بر هر مسلمانىکه ما را بشناسد سزاوار است که در هر شبانه روز عملش را بر خود عرضه دارد و خود حسابگر خویش باشد، اگر حسنه دید بر آن بیفزاید، و اگر گناه دید از آن آمرزش خواهد تا این که روز قیامت رسوا نشود.

دعامون کنید ملتمس دعایم از همه محبان واقعی اهل بیت و منتظران واقعی یوسف زهراااااااااا......الی متی هذا الانتظار یا مولااااای

:یا علی گو از صدق نیت یا عـــــــــــــــــلی ان شا الله تا سال اینده هممون مدینه و بقیع را زیارت کرده باشیم  الهی امین

http://kanezahlebit.blogfa.com

حتما سر بزنید به این وبلاگ و با دقت بخونید با تشکر
 

اسعد الله ایامکم.عساکم من عواده یارب....

نتمنّى لکم قبول الطاعات ونهنّؤ لکم بعید الفطر السعیدأعاده الله علیکم بالخیر والبرکات

شیرینى یک ماه روزه دارىبر شما گوارا و عطر خوش رمضان هماره در مشامتان جارى باد
بنت الزهــــــــرا
عید سعید فطر را به تمام خوبانی که همیشه به من محبت دارند تبریک می گویم

سلام

حالتون چطوره دوستان

فرا رسیدن عید سعید فطر را به همه شما دوستان گرامی تبریک عرض می کنم ضمن اینکه آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه شما گرامیان همراه را دارم.

خب! سی روز را با هم گذراندیم و به چشم بر هم زدنی گذشت ...

و این رمضان هم رفت با همه خوبی ها و فضیلت ها و ... اما آیا ماه رمضان سال آینده باز هم ما هستیم و اگر هستیم خواهیم توانست روزه بگیریم ؟

بگذریم ...

تشکر می کنم از همه دوستانی که در این سی شماره در پست قبلی یار و یاور ما بودند. چه کسانی که ما را حمایت معنوی کردند و به ما امیدواری دادند و چه....

خدایا در این روز عزیز و در این روز عید از تو عاجزانه می خواهیم که در ظهور آقا و مولایمان ، امام غایب از نظرمان تعجیل کنی ... آمین

                                                                                   

 

                                 

 

بدرود اى بزرگ‏ترین ماه خداوند و اى عید اولیاى خدا.

بدرود اى گرامى‏ترین اوقاتى که ما را مصاحب و یار بودى،اى‏بهترین ماه در همه روزها و ساعتها.

بدرود اى ماه دست یافتن به آرزوها،اى ماه سرشار از اعمال‏شایسته بندگان خداوند.

بدرود اى یار و قرینى که چون باشى،قدرت بس جلیل است و چون رخت بر بندى،فراقت رنج افزا شود.اى مایه امید ما که دوریت براى مابس دردناک است.

بدرود اى همدم ما که چون بیایى،شادمانى و آرامش بر دل ما آرى وچون بروى،رفتنت وحشت خیز است و تألم افزاى.

بدرود اى همسایه‏اى که تا با ما بودى،دلهاى ما را رقت بود و گناهان‏ما را نقصان.

بدرود اى یاریگر ما که در برابر شیطان یاریمان دادى و اى مصاحبى‏که راههاى نیکى و فضیلت را پیش پاى ما هموار ساختى.

بدرود که آزاد شدگان از عذاب خداوند،در تو چه بسیارند،و چه‏نیکبخت است آن که حرمت تو نگه داشت.

بدرود که چه بسا گناهان که از نامه عمل ما زدودى و چه بسا عیبها که‏پوشیده داشتى.

بدورد که درنگ تو براى گنهکاران چه به درازا کشید و هیبت تو دردل مؤمنان چه بسیار بود .

بدرود اى ماهى که هیچ ماه دیگر را توان همسرى با تو نیست.

بدرود اى ماهى که تا تو بودى،امن و سلامت بود.

بدرود اى آن که نه در مصاحبت تو کراهت بود و نه در معاشرتت‏ناپسندى.

بدرود که سرشار از برکات بر ما در آمدى و ما را از آلودگیهاى گناه‏شست و شو دادى.

بدرود که به هنگام وداع از تو نه غبارى به دل داریم و نه از روزه‏ات‏ملالتى در خاطر .

بدرود که هنوز فرا نرسیده از آمدنت شادمان بودیم و هنوز رخت‏بر نبسته از رفتنت اندوهناک .

بدرود که چه بدیها که با آمدنت از ما دور شد و چه خیرات که ما را نصیب آمد.

بدرود تو را و آن شب قدر تو را که از هزار ماه بهتر است.

بدرود که دیروز که در میان ما بودى آزمند ماندنت بودیم و فردا که ازمیان ما خواهى رفت آتش اشتیاق در دل ما شعله خواهد کشید.